newsletter

Beauty Altele

Primul 1  |  2  |  3 Următor

Împachetare Facială Cu Nămol Danubius

Efectele pozitive ale nămolului de la Hévíz sunt bine cunoscute. Nămolul este bogat în ingrediente minerale de detoxifiere a pielii şi a corpului, ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, completează mineralele pierdute, în timp ce, lasă pielii sentimentul de regenerare şi tonifiere. Recomandăm acest tratament pentru tenul obosit care şi-a pierdut strălucirea şi tonusul. Tratamentul începe cu 10 minute de împachetare facială şi este urmată de un masaj de relaxare de 15 minute pe faţă şi pe gât.

Tip: Wellness
Pentru ce este recomandat: De-tox
Perioada tratamentului: 30 minute
Recomandarea medicului : not needed

Împachetare Facială Cu Nămol Piestany

Efectele pozitive ale nămolului din Piestany sunt foarte bine cunoscute. Nămolul este bogat în ingrediente minerale care detoxifică pielea şi corpul, îmbunătăţesc circulaţia sanguină, completează carenţa de minerale conferind în acelaşi timp luminozitate şi elasticitate pielii. Tratamentul constă în aplicarea unei măşti cu nămol Piestany la nivelul feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor.

Tip: Wellness
Pentru ce este recomandat: Stress, Re-energizing
Perioada tratamentului: 20 minute
Recomandarea medicului : not needed
Where is it available?

Consultarea cu cosmetician

Consultație cu terapeut estetician
Scopul consultației este ca oaspeții să beneficieze de sfaturile profesionale ale unui terapeut estetician de specialitate cu privire la tratamentul adecvat tipului de piele al acesotra. Consilierea se va baza pe testarea pielii și diagnostic . În cadrul consulatației, pe lângă sfaturi generale de igienă și îngrijire, oaspeților li se prezintă și produse adecvate tipului de piele al fiecăruia.

Perioada tratamentului: 20 minute

Where is it available?

Epilare zonă intimă


Perioada tratamentului: 30 minute

Where is it available?

Epilat faţă

Primul 1  |  2  |  3 Următor
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Ultima
vizionare
 
X