newsletter

Ingrijirea mainilor - si picioarelor

Primul 1  |  2  |  3 Următor

Aplicat gel lac

Aplicat lac in stil frantuzesc

Manichiura cu gel

Acest tratament începe cu procedura manichiurii clasice şi se încheie cu aplicarea unui lac gel special pe unghii, fixat de o lampă UV LED pentru un efect de lungă durată. Tratamentul se încheie cu un scurt masaj al mâinilor. Este deosebit de eficient pentru clientele cărora nu le plac unghiile false, dar care ar dori ca efectul unui lac de unghii să dureze mai multe săptămâni.

Contraindicaţii:
Acest tratament nu este recomandat în cazul oricărei boli la nivelul unghiilor sau a altor boli de piele.


Where is it available?

Manichiură Aurie

Acest tratament începe cu o manichiură obişnuită, şi se termină cu exfolierea mâinilor, şi un masaj al mâinilor. Rezultatul este , unghii şi o mână moale şi revitalizată. Acest tratament nu se recomnadă în cazul în care clientul are boli ale unghiilor sau a pielii. În acest caz acest tratament este contraindicat.


Where is it available?

Manichiură completă (manichiură + tratament cu parafină pentru mână)

După manichiura tradițională punem accent și pe întreținerea pielii mâinilor prin tratamentul acesteia cu parafină. Această metodă foloseşte efectele curative ale parafinei. Începe cu dezinfectarea mâinilor care sunt apoi scufundate de mai multe ori în parafina topită. Parafina crează un start pe mână. După aceasta mâinile  sunt împachetate în folii şi mănuşi pentru a menţine temperatura adecvată. Tratamentul ajută la scutirea rigidităţii muşchilor,durerile cronice,şi promovează vindecarea şi menţinerea ţesuturilor. În acelaş timp are efecte sedative şi imuno-biologice.


Where is it available?

Manichiură franţuzească

 

Manichiură japoneză

Aceast tratament începe cu o manichiură obişnuită, şi se sfârşeşte prin aplicarea unui wax special pe unghii, urmat de un masaj pentru mâini. Este eficace în special în hidratarea şi revigorarea mâinilor, şi în întărirea unghiilor. Acest tratament nu se recomnadă în cazul în care clientul are boli ale unghiilor sau a pielii. În acest caz acest tratament este contraindicat.


Where is it available?
Primul 1  |  2  |  3 Următor
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Ultima
vizionare
 
X